Saadet Partisi, Mart Ayı Divan Toplantısını Gerçekleştirdi
Mart Ayı genişletilmiş il divan toplantısı Saadet Partisi Elazığ il Başkanlığı binasında gerçekleştirildi.

Saadet Partisi Elazığ il teşkilatı, Mart Ayı genişletilmiş il divan toplantısını Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın başkanlığında gerçekleştirdi.
“AZİZ MİLLETİMİZ BU DURUMA KENDİ İSTEĞİYLE GELMEDİ”
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “Allah’ın lütfuyla bize vatan olarak bahşedilmiş Türkiye’mizin birçok zenginliklere sahip olduğunu görüyoruz. Diğer taraftan bu toprakların yetiştirdiği milletimiz, Onurlu, Şerefli, Ahlaklı ve İzzetli bir millettir. Bundan dolayıdır ki aziz milletimiz yüzlerce yıl adaleti ayakta tutmuş, insanlığa her alanda büyük hizmetler yapmıştır, büyük eserler bırakmıştır. O günkü ilmi eserlere, kitaplara baktığımızda bile ancak bugünün teknolojisi ile açıklığa kavuşturulabilecek eserler olduğunu görüyoruz. Diğer taraftan Ecdadımızın geçmişte yaptığı eserleri bugünkü imkanlarla bile yapamadığımızı görüyoruz. Batılı Emperyalist güçler bu toprakları kuşatana kadar. Hatırlayın Dünyanın tüm büyük güçleri bir takım niyetlerle topraklarımıza kadar girdi, Harp edildi, ancak Allah’ın yardımı ve inayeti, şerefli milletimizin cesareti ile onların emelleri bir niyetten öteye geçemedi ve bu topraklardan kovuldular, yenildiler. Düşman yenildi de sonra imana mı geldi ? Hayır. Atalarımız ne demiş, Su uyur düşman uyumaz. Ne dediler? Biz dediler bunları her türlü imkânlarımızı toplasak dahi yenemiyoruz. Demek ki bu öyle eski nesil kılıçla, tankla, topla olmuyor. Bunları yeni bir yöntemle biz yenelim” dedi.
“MİLLETİMİZİN MANEVİYATI SİSTEMATİK SALDIRI ALTINDADIR”
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “Dördüncü nesil savaşlar, Silahlı çatışmalar ile düşmanı yok etmeyi doğrudan hedeflemeyip onun maneviyatını kırmak suretiyle etkili olmayı ve sonrasında fiili müdahaleyi amaçlıyor. Milletimiz 100 yıldır; Teknolojik iletişim araçları ile cep telefonu, TV, vb. unsurlarla, terörist saldırılarla, Etnik çatışmalar ile Din ve mezhep düşmanlıkları vücuda getirilerek STK’lar vb. aktörlerle Batı karşısında çaresiz hissettirilerek Manevi olarak saldırı altındadır! Bazı kişilerin ve kuruluşların bilinçli, bazılarının da bilinçsiz olarak buna alet olduğunu görüyoruz. Bunlar nasıl çalışıyor; Önce o milletin mukavemeti yüksek olan kesimine saldırır ! Çünkü mukavemeti yüksek bir topluluk olursa işlerini yapamazlar. Şimdi Niye Cübbeli bize saldırıyor, Niye bir takım basında, TV’da vb önemli noktalarda kişiler bize saldırıyor daha iyi anlıyoruz. Ahlakı bozucu ve kültür seviyesini düşürücü TV programları ve diziler yayına sokarlar. Şimdi taşlar yerine oturuyor, niye günde 3 saat esra erol oynatılıyor, Niye saçma sapan dizilerin birbiri arkasına izletiliyor, filmler çevriliyor daha iyi anlıyoruz. Bunların en önemli silahlardan biri modadır. Moda israf ve lüksü beraberinde getirir. Para yoksa ne yapacağız. O zaman istismar devreye giriyor. Bakınız insanlar hayatlarını lüks yaşayabilmek için, makam odasına 450 bin lira, makam arabasına milyonlar veriyor, kim ne derse desin, İşte tüm bunlar buradan geliyor. İnsanları kolay para kazanmaya teşvik ederler. İşte Şans oyunları almış başını gidiyor, gördüğünüz üzere devlet eliyle kumar oynatılıyor. Çocuklar internet sitelerinde kumar sitelerinde geziyor. Boş bir gençlik oluşturmak için uğraşırlar. İşte Uyuşturucu, fuhuş, eğlence düşkünlüğü gençler arasında kol geziyor. Kumar, fuhuş ve içki düşkünlüğü bunların sahip olduğu en büyük üç silahtır. Toplumun etik yapısına tümüyle saldırır. Dürüst kavramların yerini zamanla dolandırıcılık, zevk ve eğlence alır. Halkı birbirine düşürmek için terörü ya da eylemsizliği kendi çıkarlarına alet eder. Sonuç olarak Ahlaksız ve bilgisiz bir gençlik, sadakatsiz bireyler, fizyolojik ve psikolojik açıdan rahatsız bir toplum yaratmayı amaçlar. İşte tüm bu faaliyetlerle milletimiz bu noktaya getirilmiştir Muhterem Kardeşlerim. Peki bunlar oluyor da iktidar partisi AKP ne yaptı Az önce saydık, zaten gördüğünüz üzere bunlara iktidardakiler dur demediği gibi, bilerek alet oluyorlar. 20 yıldan beri bu manevi olarak yıkıcı etkilerin hiç azaldığını gören var mı? Üstelik çözümü bu kadar basitken. Bakınız sizlere az önce bu faaliyetleri saydık, bu manevi yıkım faaliyetleri 20 yılda had safhaya ulaştı. Maalesef AKP Manevi yıkımın aktörü olmuştur. Şans oyunları, faiz, ahlaksız TV programları, kamuda istismarlar almış başını gidiyor bunu hep birlikte görüyoruz” dedi.
“SAADET PARTİSİ OLARAK ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT DEDİK"
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “Gelelim Saadet Partimize Hukukta bir kural vardır “Düşmanın şehadeti en büyük delildir.” Onlar ahlakımızı maneviyatımızı hedef aldılar, biz Saadet partisi olarak bundan dolayı “Önce Ahlak ve Maneviyat" dedik demeye de devam edeceğiz inşallah. İnancımız da akıl da bilim de bunu emrediyor sevgili kardeşlerim. Bundan dolayıdır ki Milli Görüş Teşkilatımız hiç bir alanı boş bırakmamış, Tahrip edilen Gençliğin yeniden imarı ve inşası için Anadolu Gençlik Derneği, Sosyal ve Kültürel alanların imarı ve inşası için çeşitli STK’ları kurmuş ve şuurlu bir şekilde ne yaptığını bilerek ve sonuç almak için çalışıyor. Bunu yaparken teşkilatın bütünlüğünü bozucu her türlü girişime karşı koyarak emir komuta zinciri içerisinde çalışmalarını sürdürüyor” dedi.
“ÜLKEMİZ 20 YILLIK BİR BOŞVERMİŞLİĞİN EKONOMİK ŞOKUNU YAŞIYOR”
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “Muhterem Kardeşlerim, Bu ülke her alanda bilinçli ve şuurlu yönetilmediği için büyük bir şok yaşıyor. Her bir konuyu saatlerce konuşmak mümkün ancak, şu çarpıcı örnekleri vermeden geçmek mümkün değil. Hayvancılık ile uğraşan kardeşlerimiz yem alamadığı için damızlık ineklerini kesiyor, tarlasına gübre atamıyor, mazot 25 lira, bu girdi maliyetleriyle raflarda fiyatların bu halde durması zaten mümkün değil, günlük bir alışveriş için cebinizde bir deste parayla gezmeniz gerekiyor paranın kıymeti kalmadı. İnsanlar işsiz, fitre asgari ücreti geçti, ilçelerde hastanelerde cihaz yetersiz, doktor yetersiz, öğretmen yetersiz, adaletsizlik almış başını gidiyor, bayındırlık işlerine para harcandığı için milletimizin cebinden milyonlar çıkarıp tek kuruş koymayan işler yapılıyor, inanın artık nereden bahsedeceğimizi dahi şaşırıyoruz. Niye oldu bunlar. İnanın iktidara gelmek için verilen sözlerden. Neydi o sözler “milli görüş gömleğini çıkar, bizimkini giy, milletin ahlakını boz borca esir et, yenidünya düzenine çalış.” Peki, Çözüm neydi; Çözüm Katma değeri yüksek üretim, hammaddesine kadar üretim ve ortak pazara satış yani D8’ler” dedi.
“18 YILDA 500 MİLYAR DOLAR SADECE FAİZ ÖDEDİK”
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “Her yer sele gitmiş, ne ekonomi kalmış ne adalet kalmış ne ahlak kalmış, Oradan birileri çıkmış efendim niye ittifaklar oluyor. Ben bunun söyleyenlere kızmıyorum çünkü bilgisi yok. Bilgisi olmadığı için ezberine takılan şeyi söylüyor. Bu kişiye desek 1 milyar doları tahtaya yaz yazamaz. Ne anlama geldiğini de bilmiyor. Biz 18 yılda 500 milyar dolar sadece faiz ödedik. Bu sene tarıma ayrılan bütçe 4 milyar dolar, savunmaya harcanan bütçe 6 milyar dolar bile değil” dedi.
“HER TEŞKİLAT MENSUBU KENDİSİNE VERİLEN GÖREVLERİ MÜKEMMELEN YERİNE GETİRMELİDİR”
Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın yaptığı açıklamada, “Evet Muhterem kardeşlerim Davamız Haktır. Ancak ihtiyatlı olmalıyız. Yani Her teşkilat mensubu kendisine verilen görevleri mükemmelen yerine getirmelidir. Ben sahayı gezdim geziyorum, saha son derece elverişli. Allah’ın yardımı ve inayetiyle Tek ihtiyacımız olan şey azim ve kararlılık. Önümüz Ramazan. Yaptığımız ibadetlere kat kat sevap yazıldığı bir ay. Bundan dolayı çok güzel bir fırsat. Önümüzdeki divanda inşallah mahalle ve köy temsilcilerimizin önemli bir kısmını atamış olarak buraya gelmenizi istirham ediyorum. Teşkilatta oluşturduğumuz zafiyetin bedelini biz değil, Ortadoğu’da tir tir titreyen, Çin’de belki bir gece daha namusuna dokunulan, Myanmar’da, Hindistan’da sadece Müslüman olduğu için canına kast edilen, yemende bir gün daha aç yatağa girecek çocuklar ödeyecek. Bunun sorumluluğu bize aittir. Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi selamlıyorum” dedi.
İmsak | 03:06 | ||
Güneş | 04:56 | ||
Öğle | 12:32 | ||
İkindi | 16:27 | ||
Akşam | 19:59 | ||
Yatsı | 21:41 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Trabzonspor | 38 | 81 |
2. Fenerbahçe | 38 | 73 |
3. Konyaspor | 38 | 68 |
4. Başakşehir | 38 | 65 |
5. Alanyaspor | 38 | 64 |
6. Beşiktaş | 38 | 59 |
7. Antalyaspor | 38 | 59 |
8. Karagümrük | 38 | 57 |
9. Adana Demirspor | 38 | 55 |
10. Sivasspor | 38 | 54 |
11. Kasımpaşa | 38 | 53 |
12. Hatayspor | 38 | 53 |
13. Galatasaray | 38 | 52 |
14. Kayserispor | 38 | 47 |
15. Gaziantep FK | 38 | 46 |
16. Giresunspor | 38 | 45 |
17. Rizespor | 38 | 36 |
18. Altay | 38 | 34 |
19. Göztepe | 38 | 28 |
20. Ö.K Yeni Malatya | 38 | 20 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Ankaragücü | 36 | 70 |
2. Ümraniye | 36 | 70 |
3. Bandırmaspor | 36 | 62 |
4. İstanbulspor | 36 | 60 |
5. Erzurumspor | 36 | 58 |
6. Eyüpspor | 36 | 57 |
7. Samsunspor | 36 | 51 |
8. Boluspor | 36 | 50 |
9. Manisa Futbol Kulübü | 36 | 49 |
10. Tuzlaspor | 36 | 49 |
11. Denizlispor | 36 | 49 |
12. Keçiörengücü | 36 | 48 |
13. Gençlerbirliği | 36 | 48 |
14. Altınordu | 36 | 45 |
15. Adanaspor | 36 | 45 |
16. Kocaelispor | 36 | 44 |
17. Bursaspor | 36 | 44 |
18. Menemen Belediyespor | 36 | 38 |
19. Balıkesirspor | 36 | 12 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. M.City | 38 | 93 |
2. Liverpool | 38 | 92 |
3. Chelsea | 38 | 74 |
4. Tottenham | 38 | 71 |
5. Arsenal | 38 | 69 |
6. M. United | 38 | 58 |
7. West Ham United | 38 | 56 |
8. Leicester City | 38 | 52 |
9. Brighton | 38 | 51 |
10. Wolverhampton Wanderers | 38 | 51 |
11. Newcastle | 38 | 49 |
12. Crystal Palace | 38 | 48 |
13. Brentford | 38 | 46 |
14. Aston Villa | 38 | 45 |
15. Southampton | 38 | 40 |
16. Everton | 38 | 39 |
17. Leeds United | 38 | 38 |
18. Burnley | 38 | 35 |
19. Watford | 38 | 23 |
20. Norwich City | 38 | 22 |
Takımlar | O | P |
---|---|---|
1. Real Madrid | 38 | 86 |
2. Barcelona | 38 | 73 |
3. Atletico Madrid | 38 | 71 |
4. Sevilla | 38 | 70 |
5. Real Betis | 38 | 65 |
6. Real Sociedad | 38 | 62 |
7. Villarreal | 38 | 59 |
8. Athletic Bilbao | 38 | 55 |
9. Valencia | 38 | 48 |
10. Osasuna | 38 | 47 |
11. Celta Vigo | 38 | 46 |
12. Rayo Vallecano | 38 | 42 |
13. Elche | 38 | 42 |
14. Espanyol | 38 | 42 |
15. Getafe | 38 | 39 |
16. Mallorca | 38 | 39 |
17. Cadiz | 38 | 39 |
18. Granada | 38 | 38 |
19. Levante | 38 | 35 |
20. Deportivo Alaves | 38 | 31 |